Met Hemelvaart 2019 is de lang-weekend edities van de Cursus IK BEN Gezond bij Moulin des Jarasses in la douce France gepland.


Heb jij ook al zo lang op je ‘to do’ lijstje staan, en NU ga ik goed voor mijzelf zorgen?

Dit is je kans… 4 dagen heerlijk, relaxed en ontspannen met de meest enthousiaste juf én in de prachtige groene natuur van de Creuse leer jij omgaan hoe je met voeding jezelf kunt ‘voeden’.

Ontdek je de mogelijkheden om weer goed in je lijf te zitten: geen stress, geen drukte van de kinderen of andere spanningen. Jij krijgt de juiste handleiding om in te kunnen zien hoe belangrijk onze voeding is.

Ook is er volop ruimte om weer even op adem te komen, te praten met ‘gelijkgestemden’ en ook de tools om je opgedane kennis in de praktijk te brengen. Vier dagen, “ik zorg goed voor mijzelf” en de energie dat je er de gehele zomer tegen aankan en waarschijnlijk voel je je veel lichter….

Je verblijft in 1 van de prachtige safari’s, de maaltijden en de drankjes zijn inclusief, yogalessen worden verzorgd én het lesprogramma van een opgeleide orthomoleculaire docent.

Naast de lessen is voldoende tijd om een heerlijke wandeling te maken, tot rust te komen, zwemmen of juist even actief bezig te zijn en het hoofd helemaal leeg te maken met partijtje vissen of houthakken.

Totaalprijs per persoon 575 euro

Hemelvaart van 30 mei t/m 2 juni 2019 (aanmelden voor 19 april)

Deelname bij minimaal 6 cursisten, aangemeld tot 6 weken voor de start van de cursus.

Op eigen initiatief vliegen op Clermont Ferrand


Meer informatie:

Ardi Uttien - Orthomoleculair Therapeut: ardi@ardiuttien.nl

Judith Raven: info@moulindesjarasses.com - www.moulindesjarasses.com


Aanmelding Cursus IK BEN Gezond - Moulin des Jarasses

Je ontvangt ook de nieuwsbrief.