Dit aanvraagformulier kan alleen ingevuld worden als dit is afgestemd met Praktijk Ardi Uttien en Marit Hendriksen van DogDoc.

Meer informatie over de ECDtest, lees dit eerst, als je dat nog niet gedaan hebt.

Praktische informatie

 • Investering 160 euro (inclusief 21% btw)
 • De kosten voor eventuele gedragstherapie worden apart berekend (Dogdoc gedragstherapie)
 • Afname kan op locatie in en rond Haarlem, in overleg
 • Je ontvangt de uitgebreide uitslag van het onderzoek
 • En de persoonlijke uitleg van je uitslag
 • De uitslag is meestal binnen 3 weken bekend
 • Uit deze test volgt het behandelplan en de kosten met betrekking tot de suppletie naar aanleiding van het advies komen er nog bij. Een indicatie is dat het meestal 4 of 5 producten met een investering van rond de 150 euro, dit is per dier verschillend.

  Aanvraagformulier Energetische Complementaire Dieren Test

  Disclaimer

  Bij het opsturen van het sample ga je akkoord met de disclaimer en begrijp je de disclaimer De adviezen & parameters die wij geven hebben een energetische en of holistische insteek. De waarden in deze test kunnen niet 1-op-1 vergeleken worden met een reguliertest. Bijvoorbeeld: Voor vitamine B12 kan er regulier een normale waarde zijn, terwijl deze ECDtest een deficiëntie aangeeft. ECDTest® doet metingen, vaststellingen, onderzoeken en behandeladvies uitsluitend met instemming van de eigenaar. Deze vervangen echter niet de diagnostiek, verpleging en verzorging van de dierenarts. Metingen, bevindingen, onderzoek en adviezen n.a.v. van deze ECDTest vallen onder 'natuurgerichte geneeswijzen.

  Als je 'Ja' aanvinkt bij het energetisch middel, dan wordt er (alleen indien van toepassing) een specifiek energetisch middel voor het dier gemaakt. Als die middel gemaakt wordt, betaalt u daar 20 euro voor.