Ardi is een gepassioneerde en ervaren therapeut die zich specialiseert in orthomoleculaire en klinische psycho-neuro-immunologie (KPNI) therapie. Haar praktijk is gericht op het behandelen van een breed scala aan gezondheidsproblemen, waaronder chronische klachten, lichamelijke aandoeningen en psychische klachten.

Orthomoleculaire geneeskunde

Orthomoleculaire geneeskunde is een benadering van gezondheid die zich richt op het herstellen van de balans van de biochemische processen in het lichaam door middel van het gebruik van voedingssupplementen, vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen. Deze benadering stelt dat de meeste gezondheidsproblemen hun oorsprong vinden in een tekort aan essentiële voedingsstoffen in het lichaam.

Klinische psycho-neuro-immunologie

KPNI is een interdisciplinaire benadering die zich richt op het begrijpen van hoe de hersenen, het immuunsysteem en de psyche samenwerken om gezondheid en welzijn te beïnvloeden. Deze benadering stelt dat mentale en emotionele problemen vaak gerelateerd zijn aan verstoringen in het immuunsysteem en dat het herstellen van de balans tussen deze systemen essentieel is voor het oplossen van deze problemen.

In de praktijk

In haar praktijk combineert Ardi Uttien verschillende benaderingen om haar cliënten te helpen hun gezondheid en welzijn te verbeteren. Door gebruik te maken van onder andere orthomoleculaire en KPNI-technieken, kan ze cliënten helpen bij het herstellen van de balans tussen hun biochemische, immuun- en psychologische systemen.

Gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken

Ardi Uttien's praktijk is voor het grootste deel gebaseerd op de laatste wetenschappelijke onderzoeken en haar jarenlange ervaring in de praktijk. Ze werkt nauw samen met haar cliënten om hun unieke behoeften te begrijpen en een behandelingsplan op maat te ontwikkelen. Haar doel is om haar cliënten te helpen hun gezondheid en welzijn op een natuurlijke en duurzame manier te verbeteren.

Persoonlijke aanpak

Als je wilt werken aan je klachten neem dan contact op. Je kunt bijvoorbeeld het Starttraject overwegen. We gaan samen aan de slag met jouw persoonlijke aanpak.


Neem contact op