Aangenaam! Orthomoleculair en kPNI therapeut Ardi Uttien

Mijn passie is genieten van het leven. Ik leef elke dag. Wij allemaal natuurlijk. Genieten betekent wat mij betreft niet perse dat alles goed gaat. Het is voor mij zoveel mogelijk leven in het moment en doen wat ik leuk vind. Ik geniet van goed voor mezelf zorgen. Me fit voelen. Buiten zijn. Bewegen. Met mijn kinderen knuffelen. Creƫren. Leuke dingen doen met vrienden en vriendinnen. Lekker eten. Mijn marketingwerk (dat ik ook nog doe). Mensen samenbrengen. Inspireren. Studeren.

De aanleiding om me in het menselijk lichaam te verdiepen kwam omdat mijn eigen lichaam niet optimaal functioneerde. Het is me gelukt om dat om te draaien. Ik ben fit, gezond en actief. Ik ben gaan studeren wat mij geholpen heeft omdat ik wilde begrijpen hoe dat mogelijk was. 

De opleiding voor orthomoleculair therapeut bij Natura Foundation en de medische basiskennis heb ik in 2017 afgerond. Momenteel volg ik de opleiding Klinische Psychoneuroimmunologie (PNI) van Leo Pruimboom. Ik hoop de opleiding in 2021 af te ronden. In januari 2018 ben ik gestart met deze praktijk.

De praktijk is gevestigd in het centrum van Haarlem op het Stationsplein.Consult aanvragen Bekijk hier de tarieven


Je kunt dit formulier alleen gebruiken als je JavaScript aanzet in je browser.

Neem contact op

Klachten verminderen met orthomoleculaire therapie
Consult orthomoleculaire therapie in Haarlem
Persoonlijk Voedingsadvies van orthomoleculair therapeut
Jaartraject persoonlijke gezondheid verbeteren