Aangenaam! Orthomoleculair en kPNI therapeut Ardi Uttien

Mijn passie is genieten van het leven. Ik leef elke dag. Wij allemaal natuurlijk. Genieten betekent wat mij betreft niet perse dat alles goed gaat. Het is voor mij zoveel mogelijk leven in het moment en doen wat ik leuk vind. Ik geniet van goed voor mezelf zorgen. Me fit voelen. Buiten zijn. Bewegen. Met mijn kinderen knuffelen. Creƫren. Leuke dingen doen met vrienden en vriendinnen. Lekker eten. Mijn marketingwerk (dat ik ook nog doe). Mensen samenbrengen. Inspireren. Studeren.

De aanleiding om me in het menselijk lichaam te verdiepen kwam omdat mijn eigen lichaam niet optimaal functioneerde. Het is me gelukt om dat om te draaien. Ik ben fit, gezond en actief. Ik ben gaan studeren wat mij geholpen heeft omdat ik wilde begrijpen hoe dat mogelijk was. 

De opleiding voor Integraal Orthomoleculair Therapeut bij Natura Foundation en de Medische Basiskennis heb ik in 2017 afgerond. Orthomoleculair Natuurgeneeskundig Therapeut van Evenwijs heb ik in 2023 gehaald. De Master priopio Klinische Psychoneuroimmunologie (kPNI) van PNI Nederland is in 2022 afgerond. In januari 2018 ben ik gestart met deze praktijk.

Lees meer over hoe ik Orthomoleculaire en kPNI therapie inzet.

De praktijk is gevestigd in het centrum van Haarlem op het Stationsplein.Consult aanvragen Bekijk hier de tarieven


Neem contact op

Klachten verminderen met orthomoleculaire therapie
Bij welke klachten?

Klachten zijn vaak met elkaar verbonden. Verbeter je (chronische) klachten met levensstijl aanpassingen.

Consult orthomoleculaire therapie in Haarlem
Orthomoleculair Consult

Bevorder je gezondheid preventief en genezend met leefstijlverbetering. Maak een afspraak voor een consult.

Persoonlijk Voedingsadvies van orthomoleculair therapeut
Het voedingsadvies

Het voedingsadvies geeft houvast om het lichaam zo veel mogelijk te steunen in het geweldige werk dat het doet.

Jaartraject persoonlijke gezondheid verbeteren
Persoonlijk jaartraject

Gezond leven met persoonlijke doelen voor voeding, beweging, ademhaling, supplementen en mindset.