Afspraak maken 

Je kan het beste contact maken via het contactformulier, een e-mail of een Whatsapp bericht, dan maken we samen een afspraak.

Beginsituatie

Als we een afspraak gemaakt hebben, krijg je het verzoek om je beginsituatie in te vullen. Met deze informatie krijg ik al een beeld van hoe het met je gaat en bereid ik de afspraak voor.

Intake-consult

Het eerste consult is het intake consult en we bespreken dan wat je wil verbeteren of wat de reden is dat je op consult komt en we brengen de klachten in kaart. In kaart brengen doe ik aan de hand van de symptomen en de specifieke aanwijzingen die ik krijg in het gesprek en vanuit het klachtenbeeld. 

Meetwaarden

We meten de volgende waarden: buikomvang, tailleomtrek-Lengte-Ratio, bloeddruk, hartslag, lichaamstemperatuur en saturatie. De weegschaal geeft een overzicht van je gewicht, vetpercentage, vochtpercentage, spiermassa, botmassa, BMI, basaal metabolisme.

Voedingsadvies consult

Je ontvangt het voedingsadvies met zeven e-mails om vast mee aan de slag te gaan in je mailbox.

Levensstijl aanpassingen

Met de informatie die je krijgt in dit consult ga je zelf aan de slag met levensstijl aanpassingen. Denk daarbij aan voeding, beweging, mindset en ademhaling.

Tweede 

In deze afspraak bespreken we hoe het gaat en begeleid ik het proces in de verschillende fases. Deze vorm van therapie kan tijd nodig hebben, verandering in de levensstijl is een persoonlijk proces. 

en derde consult

We maken ook een tweede en derde afspraak. In deze afspraken bespreken we hoe het gaat en begeleid ik het proces in de verschillende fases. Deze vorm van therapie kan tijd nodig hebben, verandering in de levensstijl is een persoonlijk proces. 

Fytotherapie en suppletie

Klachten en symptomen kunnen als reden hebben dat er in het leven tekorten aan voedingsstoffen zijn, dan is het een mogelijkheid om deze tekorten aan te vullen door het voorschrijven van voedingssupplementen. Of als het lichaam uit balans is, worden bijvoorbeeld kruiden voorgeschreven.

Investering

De investering van het gehele starttraject is 

Bekijk de tarieven

Je kunt dit formulier alleen gebruiken als je JavaScript aanzet in je browser.

Neem contact op