Maak direct een afspraak

Maak zelf een afspraak voor een Intake consult van het Starttraject. Of maak contact via e-mail of het contactformulier, dan maken we een afspraak voor telefonische kennismaking.

Kennismaking

Heb je vragen, wil je een afspraak maken voor een telefonische kennismaking of wil je aan de slag met het Starttraject? Neem contact op, ik help je graag verder.

Intake-consult

In het eerste consult bespreken we wat je wil verbeteren of wat de reden is dat je op consult komt en we brengen de klachten in kaart. In kaart brengen doe ik aan de hand van de symptomen en de specifieke aanwijzingen die ik krijg in het gesprek. En vanuit het klachtenbeeld en uit de informatie die je geeft in het formulier over de Beginsituatie. Als je wil maken we een beginmeting van volgende waarden: bloeddruk, saturatie, gewicht, vet- en vochtpercentage, spier- en botmassa, buikomvang en temperatuur. Het intake-consult duurt ongeveer 75 minuten.

Bekijk de tarieven

Het Starttraject

Het Starttraject bestaat uit vier consulten: Het intake-consult. Twee weken later een consult om te bespreken waar je tegenaan loopt. Weer twee weken later een consult om nieuwe toevoegingen af te stemmen en nog een maand later (2 maanden na de intake) bespreken we de status en de vervolgstappen. Dit Starttraject raad ik aan om de orthomoleculaire therapie optimaal in te passen in je leven.

Lees meer over het Starttraject

Fytotherapie en suppletie

Klachten en symptomen kunnen als reden hebben dat er in het leven tekorten aan voedingsstoffen zijn, dan is het een mogelijkheid om deze tekorten aan te vullen door het voorschrijven van voedingssupplementen. Of als het lichaam uit balans is, worden bijvoorbeeld kruiden voorgeschreven.

Hoe anderen de therapie hebben ervaren

'Ik ben een vrouw 46 jaar en ik was al jaren op zoek naar hoe goed te eten, 6x per dag een beetje, 3x per dag, shakes etc. Ik zag door de bomen het bos niet meer en wilde wel wat kilo's kwijt maar wil vooral niet aankomen en het belangrijkste en ik wil mij goed voelen in mijn vel en geen buikpijn meer. Ik kwam bij Ardi Uttien terecht en zij heeft mij geholpen, wat een verademing, ik hoefde niet de hele dag door te eten en ook niet gelijk als ik wakker wordt, maar vooral een goede gezonde voedzame maaltijden tussen 12:00 uur en 20:00 uur (omdat deze tijden mij het beste uitkomen) waar alles in zit wat ik nodig heb, groente, fruit, noten, vis of vlees, eiwitten, vetten etc. Ik ben hier nu 6 weken mee bezig, ik voel mij heerlijk, het kost mij geen moeite, ik heb geen buikpijn meer, geniet meer van mijn eten, eigenlijk alleen maar voordelen. Ik vindt het leuk dat ik mij veel meer ben gaan verdiepen in de werking van mijn darmen en mijn hormoonhuishouding, Ik merk dat ik het nu veel meer begrijp waardoor het toepassen niet moeilijk is. Daarbij ben ik ook 3,8 kg afgevallen in 6 weken tijd en dat zie ik echt als een cadeautje omdat ik dat nu eigenlijk als bijzaak ben gaan zien en het alleen maar gewicht verliezen weegt niet op tegen over hoe ik mij voel. Ik voel mij slank, gezond en actief. Ik ben blij dat ik mijzelf dit cadeau heb gedaan.'
'De therapie bij Ardi is een cadeautje voor jezelf. Je leert wat voeding met je lichaam doet en kunt daardoor gezonde keuzes maken. Ik eet gezonder en voel me gezonder en heb er plezier in.'
'De therapie geeft je de kans om bewuste keuzes te maken en verbindingen te zien tussen voeding en gezondheid. Ardi is inspirerend en de therapie paste heel goed bij mij, omdat ze het persoonlijk toepasbaar en haalbaar maakt. Zeker een aanrader en nog gezellig ook!'

Neem contact op


Starttraject

Dit traject raad ik aan om de orthomoleculaire therapie met optimaal resultaat in te passen in je leven.

Consult orthomoleculaire therapie in Haarlem
Orthomoleculair Consult

Bevorder je gezondheid preventief en genezend met leefstijlverbetering. Maak een afspraak voor een consult.

Klachten verminderen met orthomoleculaire therapie
Bij welke klachten?

Klachten zijn vaak met elkaar verbonden. Verbeter je (chronische) klachten met levensstijl aanpassingen.

Blog healthy lifestyle
Informatie in het blog

Mijn visie en ervaring in een blog. Over voedingsstoffen, preventie, aandoeningen en verbeteringen.