Afspraak maken

Als we een afspraak gemaakt hebben, krijg je het verzoek om je beginsituatie in te vullen. Met deze informatie krijg ik al een beeld van hoe het met je gaat. Ik zal minimaal drie consulten inzetten om je te begeleiden. Dat is het Starttraject, bekijk de tarieven.

Eerste Intake-consult

In het eerste consult bespreken we wat je wil verbeteren of wat de reden is dat je op consult komt en we brengen de klachten in kaart. In kaart brengen doe ik aan de hand van de symptomen en de specifieke aanwijzingen die ik krijg in het gesprek en vanuit het klachtenbeeld. 

Levensstijl aanpassingen

Met de informatie die je krijgt in dit consult ga je zelf aan de slag met levensstijl aanpassingen. Denk daarbij aan voeding, beweging, mindset en ademhaling.

Tweede en derde consult

We maken ook een tweede en derde afspraak. In deze afspraken bespreken we hoe het gaat en begeleid ik het proces in de verschillende fases. Deze vorm van therapie heeft kan tijd nodig hebben, verandering in de levensstijl is een persoonlijk proces. 

Succesverhaal

Er zijn daarentegen veel succesverhalen van mensen die het op korte termijn gelukt is, dus ik heb er alle vertrouwen in dat dat bij jou ook het geval is. Als voorbeeld mijn eigen succesverhaal: 'Ik had jarenlang een trage schildklier, waarvan de arts zei dat ik de rest van mijn leven medicijnen zou slikken. Dat is niet het geval, want ik ben nu al een aantal jaar fit en gezond zonder medicijnen en met de juiste levensstijl aanpassingen weer energiek zoals ik wil zijn.'

Fytotherapie en suppletie

Klachten en symptomen kunnen als reden hebben dat er in het leven tekorten aan voedingsstoffen zijn, dan is het een mogelijkheid om deze tekorten aan te vullen door het voorschrijven van voedingssupplementen. Of als het lichaam uit balans is, worden bijvoorbeeld kruiden voorgeschreven.

Bekijk de tarieven


Je kunt dit formulier alleen gebruiken als je JavaScript aanzet in je browser.

Neem contact op


Persoonlijk Voedingsadvies van orthomoleculair therapeut
Consult orthomoleculaire therapie in Haarlem
Klachten verminderen met orthomoleculaire therapie
Cursus IK BEN Gezond