HEAL Documentary Toneelschuur Haarlem

Op zaterdag 24 februari, 3 maart en 14 april 2018 is documentaire HEAL vertoond in de Toneelschuur in Haarlem. De documentaire geeft inzichten in de zelfhelende kracht van ons lichaam en de invloed van onze mindset. Na afloop van de film is er een nabespreking met een aantal experts en gelegenheid tot vragen. 

De Amerikaanse documentaire Heal gaat over het helende vermogen van de mens. De documentaire laat zien dat onze gedachten, overtuigingen en emoties een enorme impact hebben op onze gezondheid en ons vermogen om te genezen. Onder andere Deepak Chopra, Bruce Lipton en Marianne Williamson laten hun licht op dit onderwerp schijnen, vanuit zowel een wetenschappelijk als spiritueel perspectief.

Na afloop was de nabespreking met huisarts Juriaan Galavazi, mondhygiĆ«niste Marianne Geuzebroek, masseuse Elles Kroonenburg, orthomoleculair voedingsdeskundige Ardi Uttien en Terah Beek van The Health Factory en Pamela van Booren van Drogisterij van der Pigge. Zij werken in hun vakgebied op een holistische wijze. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door naar de mens in zijn totaliteit te kijken is het mogelijk de oorzaak van klachten aan te pakken in plaats van alleen de symptomen te bestrijden. Tijdens de film en de nabespreking krijgen de bezoekers hier meer inzicht in.

We hebben zelfs de krant er mee gehaald: https://haarlemsweekblad.nl/lo...

De film is te bekijken op Netflix, te huur en te koop via iTunes en zeer de moeite waard om te bekijken.


Wil je zelf aan de slag met je gezondheid, schrijf je dan in voor de Cursus IK BEN Gezond. In twee dagdelen leer je om goede keuzes voor jezelf te maken. Keuzes die invloed hebben op je gezondheid. We gebruiken voeding en beweging. Je leert naar je lichaam te luisteren en krijgt kennis die je de mogelijkheid geeft om goed voor jezelf te zorgen.


Neem contact op