Heal documentary

Op zaterdag 24 februari, 3 maart en 14 april is documentaire HEAL vertoont in de Toneelschuur in Haarlem. De documentaire geeft inzichten in de zelfhelende kracht van ons lichaam en de invloed van onze mindset. Na afloop van de film is er een nabespreking met een aantal experts en gelegenheid tot vragen. 

De Amerikaanse documentaire Heal gaat over het helende vermogen van de mens. De documentaire laat zien dat onze gedachten, overtuigingen en emoties een enorme impact hebben op onze gezondheid en ons vermogen om te genezen. Onder andere Deepak Chopra, Bruce Lipton en Marianne Williamson laten hun licht op dit onderwerp schijnen, vanuit zowel een wetenschappelijk als spiritueel perspectief.

Na afloop was de nabespreking met huisarts Juriaan Galavazi, mondhygiƫniste Marianne Geuzebroek, masseuse Elles Kroonenburg, orthomoleculair voedingsdeskundige Ardi Uttien en Terah Beek van The Health Factory en Pamela van Booren van Drogisterij van der Pigge. Zij werken in hun vakgebied op een holistische wijze. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door naar de mens in zijn totaliteit te kijken is het mogelijk de oorzaak van klachten aan te pakken in plaats van alleen de symptomen te bestrijden. Tijdens de film en de nabespreking krijgen de bezoekers hier meer inzicht in.