Instant Healing

I AM' is ongeveer in 2010 op mijn pad gekomen. Het duurde lang voordat ik het echt kon begrijpen. Ik wist zeker dat het 'waar' was en dat het 'klopte', maar 'hoe dan?' Door veel te oefenen en naar mijn innerlijke stem en hart te luisteren, is het gelukt om zonder twijfel 'I AM' in mijn leven te integreren en dat heeft me alles gebracht wat me lief is. Natuurlijk was alles er al. Maar door mijn perspectief schoon en helder te maken, kan ik de waarheid zien. Dezelfde waarheid die er al de hele tijd was. Je kent dat gevoel wel, van helder zien, bijvoorbeeld als je op het strand bent en naar de zee kijkt. Of als je naar iemand kijkt die je liefhebt en je ziet hem of haar even 'echt'. Aan mensen met dieren kan je ook zien dat ze het zien. Iedereen ziet het op zijn eigen manier. Ik zie nu bijna constant helder. En als ik even niet helder zie, dan weet ik: 'Focus op I AM', dat doe ik dan direct en dan zie ik weer helder.

Het gaat om de focus. Alles wat je zegt of denkt achter de woorden 'IK BEN' is een bevel. Dus als je zegt 'IK BEN gelukkig' is dat een bevel en als je zegt 'IK BEN moe', is dat ook een bevel. Onze I AM is een niveau van bewustzijn dat ons alles kan bieden wat we wensen. We hebben daar bewustzijn van 'I AM' of 'IK BEN' voor nodig en ook wat oefening. Je kan het boek Instant Healing bestellen en dat elke dag open slaan. Door deze affirmaties met je hart te lezen maak je nieuwe en gewenste paden in je brein en verschillende bewustzijnsniveaus. 

Met het boek Instant Healing kun je aan de slag met het loslaten van de foutieve overtuigingen. Je laat los wat je niet (meer) nodig hebt. Hoe meer je loslaat, hoe minder balast je met je meedraagt. Sla het boek elke dag open (soms in series) om zo je systeem schoon te maken. Net als dat je je huis regelmatig schoonmaakt of je kleding wast of doucht. Bestel het boek. Het werkt letterlijk Instant. Je hoeft er niets voor te kunnen, je moet wel bereid zijn om dingen los te laten. 

Een filmpje met uitleg.


Door 'I AM' te integreren kan ik mijn innerlijke stem en hart beter horen en kan ik gemakkelijk keuzes maken. Ik kan gemakkelijk loslaten. Alles wat liefde is kan je niet loslaten. Dus je kan eigenlijk alles loslaten. Wat overblijft is je pure, echte zelf. Heerlijk toch.

Enjoy you.

Veel plezier met jezelf, je bent de leukste!


Ik kan je begeleiden met het oplossen van blokkades. Bekijk het Starttraject of neem contact op.


Neem contact op