Als orthomoleculair therapeut bevorder je de gezondheid preventief en genezend

Bekijk de video over orthomoleculair geneeskunde.

orthomoleculaire geneeskunde

Met voeding, beweging en suppletie kunnen chronische klachten die veel voorkomen in onze huidige westerse samenleving bevorderd worden. Het hedendaagse leven vraagt veel van lichaam en geest. Denk bijvoorbeeld aan altijd bereikbaar moeten zijn, stress op het werk, drukte op de weg, vervuiling, ongezonde voeding en weinig beweging. De moderne levensstijl is daarmee een recept voor een scala van veelvoorkomende chronische aandoeningen, waaronder hart- en vaatziekten, obesitas en diabetes type 2. Met behulp van wetenschappelijk onderbouwde interventies op het gebied van voeding, beweging en suppletie geeft een Orthomoleculair Therapeut meer grip op gezondheid, zowel preventief als curatief.

Om je persoonlijke gezondheid te bevorderen met mijn begeleiding kan je kiezen:

  • Je kan op consult komen, dan zien we elkaar minimaal 3x om je persoonlijk te begeleiden. Je krijgt persoonlijk advies.
  • Je kan de Cursus IK BEN Gezond doen, zodat je je voeding doelgericht in kan zetten om je gezondheid te verbeteren.
  • Je kan aansluitend het Jaarprogramma volgen, waarbij je aan je persoonlijke doel gaat werken. We maken een plan en daarmee ga je aan de slag.

Neem contact op via e-mail ardi@ardiuttien.nl of bel of stuur een WhatsApp 0624671641 of vul het formulier in, dan neem ik contact met je op.


Je kunt dit formulier alleen gebruiken als je JavaScript aanzet in je browser.

Neem contact op

Bekijk de tarieven.


Volg de pagina: Cursus IK BEN Gezond op Facebook.

[orthomoleculair leven - becoming all you can be] heeft een besloten groep op Facebook, daar kan je advies aan elkaar vragen of inspiratie op doen. Graag een verzoek tot toelating als je er bij wil.

voedingsadvies