Yoga thuis doen

Yoga with Adriene heeft me in contact gebracht met mijn lichaam. Ik wist wel waar mijn benen en armen waren, maar echt ademen en echt voelen, deed ik niet vaak. Ik was al met gezondheid bezig en liep wel hard. Op een dag kwam iemand op mijn pad die zei: 'Probeer eens yoga'. Zij deed het zelf thuis.

Jaren eerder heb ik weleens een paar lessen bij een yogaschool gedaan. Dit paste niet bij me, omdat ik er op een bepaalde tijd moest zijn op een vaste dag in de week. Ik vond het niet fijn om een vaste afspraak te hebben. En ik vond het niet fijn om in een groep yoga te doen.

Ik heb op Youtube gezocht naar 'yoga voor beginners' en zo kwam ik bij 'Yoga with Adriene' terecht. Ik was direct gek op haar manier van lesgeven. Ik had na de eerste sessie al heel veel zin in de volgende. Ik heb toen haar '30 day challenge' gestart. Ik heb er maanden over gedaan en toen kon ik niet meer zonder.

Yoga with Adriene maakt me blij en rustig. Ik kan het gemakkelijk thuis doen, terwijl mijn kinderen spelen. Ik heb met de kinderen afgesproken dat als ik yoga doe, ze even moeten wachten. Je kan van te voren kiezen hoe lang de sessie is die je gaat doen, je kan uit allerlei onderwerpen kiezen tussen 5 en 45 minuten ongeveer.

YogawithAdriene.com

Hier een voorbeeld:

Voor alle video' van Adriene: Youtube Yoga with Adriene

Heel veel plezier met yoga!


Wil je je eigen gezondheid positief be├»nvloeden? Overweeg dan het Starttraject.


Neem contact op